Douchebak kwartrond 107 producten

Kwartronde douchebakken komen in verschillende maten en materialen voor. De kwartronde douchebak geeft u meer ruimte buiten de doucheruimte, omdat de hoeken zijn afgesneden. Hierdoor maakt u optimaal gebruik van de ruimte in uw badkamer. De vorm is niet alleen praktisch, maar het geeft overigens een stijlvolle look in uw badkamer! De vorm van de kwartronde douchebak geeft u ook genoeg ruimte om u goed te kunnen bewegen tijdens het douchen.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

107 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

107 producten
Wis filters

107 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

107 producten

Afmetingen kwartronde douchebakken

Kwartronde douchebakken komen in verschillende maten. Het maakt niet uit of u veel of weinig ruimte heeft in de badkamer. Bij Tegeldepot kunt u terecht voor de juiste afmeting voor elke badkamer! Beschikbare en meest populaire afmetingen zijn:

 • • 80 x 80 cm
 • • 90 x 90 cm
 • • 100x 100 cm

Bent u geïnteresseerd in een lage of hoge douchebak?

Hoge en lage douchebakken hebben beiden hun voor- en nadelen. Zo is een lage douchebak een stijlvolle keuze, maar het is ook fijn vanwege de kleine (of geen ) opstap die u hoeft te maken om uw douche te betreden. Een hoge douchebak is daarentegen ideaal om de sifon en afvoer kwijt te kunnen onder de douchebak. Het is dan niet nodig om plek te maken in de vloer voor de sifon en afvoer. Vaak is het mogelijk om het paneel van een hoge douchebak weg te halen, zodat u gemakkelijk bij de onderkant van de douchebak kunt.

Kwartronde douchebakken materialen

Kwartronde douchebakken zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Acryl is het meest voorkomend materiaal waar douchebakken van worden gemaakt. Het is ontzettend sterk materiaal en is hierdoor uiteraard geschikt om veilig op een douchebak te kunnen staan. Daarbij is acryl ook licht en gemakkelijk materiaal om mee te werken. Verder kunt u ook kiezen voor een kwartronde douchebak gemaakt van marmer. Dit is een van de meest bekende en gewenste natuursteen voor in de badkamer. Het is prachtig materiaal en het heeft een stijlvolle look. De meest gebruikelijke en verkrijgbare materialen voor kwartronde douchebakken bij Tegeldepot zijn:

 • • Acryl
 • • Keramiek
 • • Marmer

Antislip kwartronde douchebak

In uw badkamer zult u rekening willen houden met eventuele slipgevaar. Om er voor te zorgen dat u veilig in uw douchebak staat, kunt u natuurlijk een anti slip douchemat aanschaffen. Het is wel handig om te weten dat douchebakken een anti slip coating kunnen bevatten. Dit wordt in de omschrijving van onze anti slip douchebakken vermeld. Een douchemat is dan natuurlijk overbodig. Ook zijn er een aantal materialen die van zichzelf minder glad zijn, zoals acryl.

Kwartronde douchebakken kleuren

De kwartronde douchebakken zijn alleen verkrijgbaar in de kleur wit. De kleur zal alsnog verschillen aan de hand van het materiaal dat u kiest voor uw douchebak. Een witte douchebak gemaakt van acryl, wat een soort kunststof is, zal een andere kleur wit zijn dan een douchebak van marmer natuursteen. Douchebakken in andere vormen zullen meer keuze uit verschillende kleuren hebben.

Kwartronde douchebak in combinatie met douchecabine

U wordt geadviseerd om uw gewenste douchebak te combineren met een inloopdouche of douchecabine van hetzelfde merk. Zo weet u zeker dat de douchebak en inloopdouche of douchecabine goed op elkaar aansluiten. Let wel op dat u voor de juiste afmeting kiest!

Kwartronde douchebakken merken

Diverse merken bieden kwartronde douchebakken in allerlei maten en materialen. Zo kunt u bij Tegeldepot terecht voor douchebakken van onder andere de merken Sealskin, Wiesbaden en Allibert. Deze merken bieden goede kwaliteit en design voor uw douchebak! Kijk verder in onze webshop voor meer merken.

Voordelen van een kwartronde douchebak

De belangrijkste voordeel van een kwartronde douchebak is dat het ruimtebesparend is! Het past perfect in de hoek van een badkamer en maakt slechts gebruik van de nodige ruimte aan de ronde zijde van de douchebak.

Kwartronde douchebak kopen

Als u op zoek bent naar een douchebak waarmee u goed gebruik maakt van de ruimte in uw badkamer, dan is de kwartronde douche hier uitermate geschikt voor. De kwartronde douchebak beschikt over de oppervlakte waar u het meest gebruik van maakt in de doucheruimte! Is dit waar u naar op zoek bent? Dan is er verder geen reden om te twijfelen. Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kom langs in de showroom.