Douchebak Wit 378 producten

Douchebakken worden in verschillende kleuren geproduceerd. Wit is nog steeds een populaire kleur voor in de badkamer. Ook als het aankomt op douchebakken. Een witte douchebak is geschikt, als u niet te veel met kleuren wilt spelen in uw badkamer.

Wit is de perfecte kleur om een frisse en rustgevende sfeer te creëren.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

378 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

378 producten
Wis filters

378 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

378 producten

Witte douchebak in de badkamer

Bovendien is een witte douchebak het gemakkelijkst te combineren met andere kleuren in een badkamer. Mocht u uw badkamer willen veranderen van klassiek naar modern of juist andersom, dan is een witte basis ideaal om dit voor elkaar te krijgen. Dit kan dan heel eenvoudig door andere accessoires toe te voegen. Witte douchebakken zijn vrijwel in alle vormen, materialen en afmetingen beschikbaar!

Voor- en nadelen van een witte douchebak

Voordelen

 • • Als u voor een witte douchebak kiest dan kunt u er van uit gaan, dat u keuze heeft uit alle vormen, maten en materialen.
 • • Een witte douchebak is heel standaard, maar dit betekent ook dat het in iedere badkamer past. U kunt niet fout gaan met een witte douchebak!

Nadeel

 • • Een nadeel van witte douchebakken is dat vlekken duidelijk zichtbaar zijn. Bij sommige materialen is dit eenvoudig te herstellen, maar bij andere is dit helaas niet het geval.