Douchebak Antislip 12 producten

Ieder jaar glijden mensen – jong en oud –uit in de badkamer. De badkamer bevat vaak gladde oppervlaktes die voor veel ongelukken zorgen. Daarom is het belangrijk om de verschillende afwerkingen van een douchebak te controleren. Een antislip douchebak zorgt er voor dat u niet uitglijdt en veilig kunt douchen!

Lees meer Minder tonen
Wis filters

12 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

12 producten
Wis filters

12 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

12 producten

Materialen met antislip afwerking

Een douchebak uitgevoerd in acryl of composiet is van nature minder glad dan een douchebak van bijvoorbeeld natuursteen. Hierdoor hoeft u in principe geen extra maatregelen te nemen om een antislip coating aan te brengen. Mocht u dit voor de zekerheid toch willen doen dan is dit natuurlijk mogelijk. Bij een douchebak van acryl of composiet is het alleen juist niet nodig. Dit geldt overigens ook voor een douchebak met een matte of ruwe afwerking. Materialen met een antislip afwerking zijn:

  • Acryl
  • • Composiet
  • • Solid surface

Douchebakken voorzien van antislip

Bij Tegeldepot hebben we diverse douchebakken voorzien van antislip. Antislip douchebakken zijn verkrijgbaar in alle vormen, afmetingen, kleuren en merken. In de omschrijving en specificaties van douchebakken wordt duidelijk aangegeven of een douchebak beschikt over een antislip afwerking.

Antislip douchebak kopen

Een antislip douchebak aanschaffen is gegarandeerd een goede aankoop voor in uw badkamer. Mocht u hier nog vragen over hebben neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in de showroom!