Douchebak van 90x80 cm 28 producten

De basis voor de perfecte douchecabine in uw badkamer begint bij een kwalitatieve douchebak, die er bij voorkeur ook nog eens goed uitziet.

Op deze pagina vindt u onze douchebakken in maat 90x80 cm. Hier kunt u dus een beeld krijgen van wat het beste past bij uw badkamer (en verwachte uitgaven).

Lees meer Minder tonen
Wis filters

28 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

28 producten
Wis filters

28 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

28 producten

De keuze aan douchebakken in de afmeting van 90x80 cm is overzichtelijk omdat het een 90x80 cm een afmeting is die voor douchebakken niet heel veel gebruikt wordt. Om zo fijner dus als u specifiek op zoek bent naar deze maat, om toch nog wat keuze aan te treffen. Zo hebben wij rechthoekige douchebakken van 90x80 cm ook met mat of glans gootcover, waardoor de goot mooi is weggewerkt! Het voordeel van een douchebak in wit acryl is dat deze overal bij past en goed schoon te houden is.

Ook als u kiest voor het model met sifongat, een ding weet u bij ons zeker, u kiest altijd voor A-kwaliteit! Dat geldt natuurlijk voor ons gehele assortiment, dus kijkt u ook eens bij onze mooie douchekranen die variëren van thermostatische douchemengkraan tot opbouwset. In iedere denkbare stijl en voor ieder budget maar bij ons altijd voor de scherpste prijs. Kijk dus op uw gemak even verder, van douchewand tot goot, u vindt het bij ons!