Openingstijden Showroom

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten
   
Showroom Koningsdag  Gesloten
Speciale openingstijden, klik hier

Contactgegevens

 • Tegeldepot.nl
 • Tweespan 2
 • 3897AG Zeewolde
 • T: 036 844 2222
 • E: info@tegeldepot.nl
 • KVK: 56057709
 • BTW-nr: NL851959398B01

Populaire merken

Bel voor vragen of advies

036 844 2222

Nieuws

NIEUW: douchewand met Safety Glass 2.0

13-03-2017 15:25 | Geplaatst in Informatie Nieuws Trends door Tamara Settels

Wanneer u gaat douchen gaat u er van uit dat het glas van de douchewand of cabine veilig is. Maar heeft u zich wel eens afgevraagd hoè veilig het glas dan echt is? Er zijn verschillende soorten glas die worden gebruikt voor het maken van sanitair producten. En in principe zijn alle soorten veiligheidsglas. Maar het voorkomen van glassplinters is vaak onmogelijk. De kwaliteit van de huidige douchewanden is er niet zonder de vernieuwing en ontwikkelingen op dit gebied. En daar zijn de inloopdouches van Safety Glass. Met de nieuwste douchewand van Safety Glass is er geen sprake meer van glassplinters!

Lees meer

NIEUW! douchecabine, douchedeuren, glazen douchewanden en accessoires van Wiesbaden!

02-02-2017 10:48 | Geplaatst in Informatie Nieuws door Tamara Settels

Wij zijn blij dat we ons assortiment mogen uitbreiden met de nieuwe producten van Wiesbaden. Niet alleen omdat het moderne producten zijn, maar ook om de kwaliteit en de mogelijkheden. Wiesbaden maakt ons huidige assortiment nog breder! Dat komt door mogelijkheden als softclose scharnieren, antikalk coating en liftfuncties bij het openen van de douchewanden.

Wiesbaden heeft niet alleen glas wanden, maar biedt een gehele badkamer inrichting aan, behalve tegels. Wiesbaden heeft badkamermeubels, toiletten, verschillende accessoires voor in de douche en toiletruimte en nog veel meer! Bent u toe aan iets nieuws? Laat ik u meenemen naar de kwaliteit van ons nieuwe Wiesbaden assortiment!

Lees meer

Get Wet by Sealskin lijn. Strak, modern en betaalbaar

23-01-2017 17:23 | Geplaatst in Nieuws Productkennis door Tamara Settels

Sealskin is een veel voorkomend merk dat u ziet in de bouwmarkten. Maar u zult zien dat ook online shops steeds meer Sealskin verkopen omdat het een vertrouwd, modern en betaalbaar product is. Ik zal u uitleggen waarom. De designs van Sealskin zijn uniek en tegelijk veelzijdig. Sealskin biedt namelijk fijne extraatjes die uw product nog unieker maken en matchen met de stijl in uw badkamer. Zo heeft Sealskin de zogeheten Get Wet by Sealskin lijn met nieuwe snufjes om u te laten zien wat mogelijk is in uw nieuwe badkamer!

Lees meer

De nieuwste trends in de sanitair en tegelwereld

08-11-2016 12:20 | Geplaatst in Nieuws Trends Leuke sanitair weetjes door Tamara Settels

Bent u ook uw huidige badkamer of toiletruimte zat? En bent u toe aan iets nieuws? Of gaat u binnenkort verhuizen? Dan heb ik een paar leuke nieuwe trends voor u! Tegeldepot is naar dé sanitairbeurs Cersaie geweest in Italië, Bologna. Een beurs vol nieuwe technologieën en leuke gadgets voor in uw badkamer of toiletruimte. Ook qua tegels komen er veel nieuwe moderne stijlen op de markt die u nog niet kent!

Lees meer

Wat moet u weten over tegels - Deel 2

11-10-2016 14:09 | Geplaatst in Informatie Doe-het-zelf Productkennis door Tamara Settels

In de eerste blog over tegels heb ik u uitgelegd welke soorten tegels er zijn. Daarnaast is het handig om te weten hoe het zit met verschillende tintcodes en kleur scharkering en de afwerking van de tegels. Juist voor als u zelf tegels wilt gaan leggen of omdat u graag alle ins en outs wilt weten over tegels zodat u het bespreekbaar kan maken bij een adviseur of aannemer. Wilt u zelf tegels gaan leggen, dan is het ook leuk om de eerste blog: Wat moet u weten over tegels - Deel 2 nog een rustig door te lezen!

Lees meer

Wat moet u weten over tegels - Deel 1

04-10-2016 13:04 | Geplaatst in Informatie Doe-het-zelf Productkennis door Tamara Settels

U bent vast wel eens bezig geweest met het zoeken naar tegels. Niet altijd een makkelijke klus. Misschien voor uw badkamer, of voor in uw woonkamer. Tegels voor aan de muur of voor op de vloer. Of juist geen grote tegels maar mooie mozaïek voor boven uw keukenblad. Er zijn genoeg opties waar u de tegels voor kunt gebruiken. Er zijn heel veel soorten en maten, maar wat is naast dat u de tegel mooi vindt nog meer belangrijk om te weten. 

Lees meer

Stank hoeft niet te stinken

28-09-2016 16:16 | Geplaatst in Nieuws door Tamara Settels

Dat klinkt gek. Maar het kan echt! 80% van de mensen stoort zich aan vieze geurtjes op het toilet. Omdat zij zich schamen voor hun eigen stank of omdat zij zich irriteren aan de nare geur van hun voorganger. Heel begrijpelijk, maar vanaf nu hoeven we ons er niet meer aan te storen. Geberit heeft een toiletreservoir ontwikkeld waarbij alle vieze luchtjes worden gezuiverd. Een mooie aanwinst waar veel mensen baat bij hebben. 

Lees meer

Een radiator aanschaffen is zo eenvoudig nog niet

12-09-2016 13:56 | Geplaatst in Informatie Leuke sanitair weetjes door Tamara Settels

Het aanschaffen van een nieuwe radiator voor in uw badkamer is leuk. U kunt namelijk kiezen uit honderden verschillende kleuren en maten. Er zijn design radiatoren, handdoekradiatoren, radiatoren die verticaal of horizontaal te plaatsen zijn.. Én natuurlijk is de kleur van de radiator nog te bepalen. Ook daarin zijn er veel verschillende mogelijkheden. Genoeg keus in ieder geval bij het aanschaffen van een radiator, maar nu nog monteren. Maar zo eenvoudig is dat niet. 

Lees meer

Uw eigen badkamer ontwerpen in 3D

23-08-2016 17:51 | Geplaatst in Nieuws door Tamara Settels

Er zijn allemaal mooie afbeeldingen te vinden op internet als u op zoek gaat naar uw droom badkamer. Het ene plaatje heeft de mooiste tegels aan de muur en het andere plaatje heeft uw droom badkamermeubel met alle extra’s! Misschien heeft u wel uw droom badkamer gevonden die van top tot teen klopt en die u het liefst nu al thuis had willen hebben. Het probleem is alleen vaak dat die droombadkamer nou net niet past in de oppervlakte waar u thuis over beschikt.

Lees meer

Reserve toiletrollen, waar laten we die?

08-08-2016 10:51 | Geplaatst in Nieuws door Tamara Settels

Praktisch die reserve rollen in uw toilet, maar waar laten we ze? Ken je dat gevoel dat je niet weet waar je de toiletrollen moet neerzetten of ophangen? 

Reserve toiletrollen zien we meestal op een staander of in een mandje naast het toilet liggen. Dit doen we om die rollen toch op een leuke manier neer te zetten in de toiletruimte. Maar wist u dat dit eigenlijk heel onhygiënisch is?  Door stof, omdat de rollen feitelijk op de grond liggen en urinenevel (veroorzaakt door het staand plassen) worden die leuke neergezette toiletrollen vervuild. En als u de oude rol heeft opgemaakt wordt één van die rollen weer netjes aan de toiletrol houder gehangen. 

Lees meer

Klantenservice

 • iDeal
 • MasterCard
 • Visa
 • PayPal
 • PostNL