Inloopdouches en douchecabines zijn er in vele soorten en maten. De meeste glaswanden zijn voorzien van standaard helder glas met en standaard muurprofiel en stabilisatiestang, maar het aanbod aan douchewanden is vele malen groter dan dat. Zo zijn er glasplaten met een Nano anti-kalk coating, douchewanden voorzien van veiligheidsglas en inloopdouches die zijn voorzien van gekleurde profielen. In deze blog lichten we enkele van deze glassoorten uit!

Lees meer

Tegels, groter dan ze ooit zijn geweest

Placed by Anita van Diest on 28-10-2019

Tegels, groter dan ze ooit zijn geweest

Tegels in XL-formaat zijn gespot bij de grootste tegelbeurs in Europa. Er was geen ontkennen aan dat Tegeldepot deze prachtige tegels aan het assortiment zou toevoegen. De XL vloertegels zijn werkelijk prachtig om te zien in een ruimte. Lees verder en kijk mee naar de XL vloertegels in het assortiment bij Tegeldepot, die overigens ook aan uw wand gemonteerd kunnen worden.

Lees meer

Solid Surface: waarom wel of waarom juist niet?

Placed by Anita van Diest on 22-10-2019

In deze blog proberen we u duidelijkheid te geven over wat dat laatste nou eigenlijk is en wat de belangrijkste eigenschappen zijn van solid surface.

Lees meer

Creëer een unieke look in uw badkamer met industrieel sanitair!

Placed by Marketing Tegeldepot on 26-8-2019

In de wereld van wonen en interieur neemt de industriële look steeds meer toe, en ook in de sanitair wereld wint deze look aan populariteit. Uiteraard spelen wij bij Tegeldepot hierop in en verkopen wij diverse sanitair artikelen met een industriële look!

Lees meer

Salenzi

Placed by Anita van Diest on 31-7-2019

Bent u op zoek naar design sanitair, maar voor een mooie prijs en van goede kwaliteit? Dan is Salenzi precies wat u zoekt. 

Lees meer

Op onze webshop is al een geruime tijd een divers aanbod aan artikelen die ‘mat’ zijn afgewerkt. Naast mat zwarte en mat witte producten komt daar binnenkort een nieuwe kleur bij: ook de nu nog onbekende kleur mat groen zal binnenkort bij ons verkrijgbaar zijn!

Lees meer

Once you go black you never go back

Placed by Anita van Diest on 16-7-2018

Zwart in de badkamer? Jazeker! We zien het steeds vaker terug. Niet alleen in badkameraccessoires, zoals handdoeken of een bad kussen, maar er zijn tegenwoordig ook diverse merken, die hun producten in mat zwarte kleur produceren.

Lees meer

Wat kost een nieuwe badkamer

Placed by Tamara Settels on 30-6-2017

“Wat kost een complete badkamer?” Dat is ongetwijfeld een bekende vraag die bij u opkomt als u gaat shoppen voor een nieuwe badkamer. U wilt een nieuwe badkamer naar wens en daar zijn enige voorbereidingen voor nodig.

Als u gaat verhuizen naar een nieuwbouwwoning is het uitzoeken van een nieuwe badkamer een grote klus. Ook als u uw huidige badkamer zat bent, is het een hele opgave om een nieuwe badkamer uit te kiezen. Voor welke stijl gaat u. Wat zijn uw wensen, eisen en de belangrijkste vraag is, wat is het budget?

Lees meer

Solid Surface, populair in uw badkamer!

Placed by Tamara Settels on 02-6-2017

Het wordt steeds gekker maar vooral ook leuker wat u ziet aan nieuwe producten voor in uw badkamer. De gekste creaties ziet u voorbij komen waarin verschillende materialen zijn samengevoegd zoals steen en textiel, kunststof in een bizarre kleur of het product heeft een speciaal design waar u nog nooit over hebt nagedacht.

Keramiek is een gebruikelijk materiaal in de sanitair branche. Het stoot vuil af, behoudt zijn glans en is goed schoon te houden. Er is alleen één groot gevaar voor keramiek en dat is kalk. Als een toiletpot geen goed onderhoud krijgt, ontstaan er kalkvlekken die nagenoeg niet meer weg gaan.

De technologie in materiaal voor baden, waskommen en andere producten gaat maar door en door. Een alternatief voor keramiek is er dan ook zeker. Heeft u wel eens gehoord van Solid Surface? Het is een bijzonder product dat in een zeer korte tijd populair is geworden in Nederland.

Lees meer

Restyle uw toiletruimte met simpele aanpassingen!

Placed by Tamara Settels on 19-5-2017

U brengt meer tijd door op het toilet dan u denkt. Niet bepaald de gezelligste ruimte. Maar daar komt vanaf nu verandering in. Wij hebben leuke simpele tips waarmee u vandaag nog de ruimte in een handomdraai opfleurt en sfeervoller maakt. 

Lees meer

73 producten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren