Badkamerspiegel Vierkant 101 producten

Wilt u een badkamerspiegel kopen? Een vierkante badkamerspiegel is een echte klassieker voor in de badkamer.

U kunt bij Tegeldepot terecht voor een breed assortiment aan vierkante badkamerspiegels.

Vierkante badkamerspiegels met of zonder verlichting, met of zonder spiegelverwarming en ook in allerlei verschillende maten en kleuren verkrijgbaar.

Bent u op zoek naar een spiegel voor uw badkamer en wilt u eigenlijk ook extra opbergruimte voor uw toiletartikelen? Onze vierkante spiegelkasten zijn ideaal voor in elke badkamer.

Tegeldepot biedt u diverse stijlen en formaten spiegelkasten aan. Vindt uw perfect spiegelkast vierkant in onze webshop.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

101 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

101 producten
Wis filters

101 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

101 producten

Badkamerspiegel vierkant op maat

Bij Tegeldepot kunt u terecht voor diverse maten vierkante badkamerspiegels. Zo is er altijd wel een badkamerspiegel op maat te vinden voor uw badkamer. Om het u gemakkelijk te maken, kunt u in onze webshop op uw gewenste afmeting zoeken. Dit zijn een aantal van onze verkrijgbare afmetingen:

 • • 60 cm
 • • 70 cm
 • • 80 cm
 • • 90 cm
 • • 100 cm
 • • 120 cm

Voordelen en nadelen van een vierkante badkamerspiegel

Vierkante badkamerspiegels beginnen steeds populairder te worden. Mensen vinden het steeds interessanter en belangrijker om ook de badkamer in te richten naar hun eigen smaak. De diverse vormen maken het mogelijk dat er voor iedere badkamer een gepaste spiegel te vinden is. Een voordeel van een vierkante badkamerspiegel is ook dat de ruimte een stuk groter lijkt dan het werkelijk is. Dit is voornamelijk bij een kleinere badkamer een goede oplossing om de badkamer wat ruimer te laten lijken. Ook in grotere badkamers hebben vierkante badkamerspiegels een mooi effect. Doordat de vierkante badkamerspiegels steeds populairder worden, is ons assortiment aan vierkante badkamerspiegels hierop aangepast.

Voordelen:

• Ruimtelijk effect
• Veel combinatie mogelijk
• Zorgt voor extra sfeer

Nadelen:

• Beslagen spiegel na het douchen

Diverse kleuren vierkante badkamerspiegels

Naast de vorm voegt ook de kleur van een badkamerspiegel toe aan het design. Zo zijn onze zwarte vierkante badkamerspiegels zeer stijlvolle spiegels. Badkamerspiegels zijn voornamelijk gemaakt van aluminium en zijn verkrijgbaar zonder frame voor een minimalistische look. U zou ook voor een vierkante badkamerspiegel met een chrome afwerking kunnen kiezen. Voor een sfeervolle badkamer kiest u natuurlijk wat het beste bij uw badkamerstijl past. Bij een vierkante badkamerspiegel zonder frame hoeft u in principe geen rekening te houden met de kleur van de rest van de accessoires in de badkamer. Een vierkante badkamerspiegel met een frame kan er voor zorgen dat uw badkamer een mooi geheel wordt door de kleuren op elkaar af te stemmen.

Badkamerspiegel Vierkant met of zonder verlichting

Onze vierkante badkamerspiegels zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Bij Tegeldepot hebben wij vierkante badkamerspiegels zonder verlichting in ons assortiment, maar ook spiegels met geïntegreerde LED verlichting voor wanneer uw badkamer iets meer licht nodig heeft. Of u nu alle tijd neemt voor de spiegel of juist zo snel mogelijk klaar wilt zijn, een goede badkamerspiegel komt altijd goed van pas. Vierkante badkamerspiegels met verlichting kunnen op diverse manieren bediend worden. Sommige zijn te bedienen door middel van een touch sensor bediening en anderen aan de hand van een schakelaar.

Badkamerspiegel Vierkant met of zonder spiegelverwarming

Een vierkante badkamerspiegel is niet alleen mooi, maar het heeft natuurlijk ook een praktische functie. Om te zorgen dat u na het douchen niet voor een beslagen spiegel staat, zou u er voor kunnen kiezen om een spiegelverwarming aan de achterzijde van de spiegel te plaatsen. U kunt zich dan gerust verder klaarmaken voor de dag, ook na het douchen.

Bestel snel en eenvoudig online uw vierkante badkamerspiegel!

U vindt in onze webshop verschillende opties vierkante badkamerspiegels. Vierkante badkamerspiegels van diverse merken, maar ook uitgevoerd in andere stijlen en kleuren. Heeft u al besloten dat u bijvoorbeeld een vierkante badkamerspiegel in de kleur zwart met een afmeting van 100 cm wilt bestellen? Dan kunt u direct en eenvoudig uw bestelling in onze webshop plaatsen!

Mocht u geïnteresseerd zijn in een of meerdere van onze vierkante badkamerspiegels en wilt u hier advies over van een van onze experts, dan bent u van harte welkom in onze showrooms. Wilt u online advies ontvangen? Onze klantenservice is beschikbaar voor al uw vragen!