Spiegelkast Vierkant 28 producten

Bent u op zoek naar een spiegel voor uw badkamer en wilt u eigenlijk ook extra opbergruimte voor uw toiletartikelen? Onze vierkante spiegelkasten zijn ideaal voor in elke badkamer.

Tegeldepot biedt u diverse stijlen en formaten spiegelkasten aan. Vindt uw perfect spiegelkast vierkant in onze webshop

Lees meer Minder tonen
Wis filters

28 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

28 producten
Wis filters

28 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

28 producten

Spiegelkast vierkant op maat

U kunt bij Tegeldepot terecht voor diverse vierkante spiegelkasten. Zo is er altijd wel een spiegelkast op maat te vinden voor uw badkamer. Om het u gemakkelijk te maken zijn veel voorkomende en gewenste specificaties van spiegelkasten in onze webshop aan te vinken. Dit maakt het vinden van uw ideale spiegelkast een stuk efficiënter!

Spiegelkast vierkant met verlichting

Onze vierkante spiegelkasten zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Bij Tegeldepot hebben wij vierkante spiegelkasten zonder verlichting in ons assortiment, maar ook spiegelkasten met een geïntegreerde LED verlichting voor extra licht in de badkamer. Neemt u alle tijd voor de spiegel of wilt u juist zo snel mogelijk klaar zijn, een goede spiegel met verlichting komt altijd goed van pas. U ziet de details in de spiegel veel beter bijvoorbeeld bij het scheren of make-up op doen als u goed licht in uw badkamer heeft. Sommige vierkante spiegelkasten zijn te bedienen door middel van een touch sensor bediening en andere spiegelkasten weer aan de hand van een schakelaar.

Spiegelkast vierkant met spiegelverwarming

Een vierkante spiegelkast is niet alleen mooi, maar het heeft natuurlijk ook een praktische functie. Een beslagen spiegel in de badkamer is verleden tijd met een spiegelverwarming. Om er voor te zorgen dat u na het douchen niet voor een beslagen spiegelkast staat, zou u er voor kunnen kiezen om een spiegelverwarming aan de achterzijde van de spiegel te plaatsen. Zo kunt u gelijk na het douchen gebruik maken van uw spiegelkast. Uw handdoek hoeft u dus alleen te gebruiken waar het echt voor bedoeld is en niet om uw spiegel condensvrij te maken!

Voordelen en nadelen van een spiegelkast vierkant

Een spiegelkast is een uitstekende toevoeging voor uw badkamer, omdat een spiegel de badkamer ruimer laat lijken dan het werkelijk is. Dit is ideaal voor in kleine badkamers, maar ook grotere badkamers lijken nog ruimer en ook lichter. Een goede aanwinst voor ieder badkamer! Daarnaast is een vierkant spiegelkast ideaal om toiletartikelen die u dagelijks gebruikt in op te bergen. U heeft uw spullen hierdoor gelijk bij de hand. Mocht u geen stopcontacten in de buurt van uw spiegelkast hebben, maar wel een spiegelkast met stopcontact dan kunt u die gemakkelijk gebruiken om uw haardroger aan te sluiten of uw scheerapparaat op te laden.

Voordelen:

  • • Extra opbergruimte
  • • Ruimtelijk effect
  • • Extra licht (optioneel)
  • • Extra stopcontact (optioneel)

Nadelen:

  • • Condensvorming

Wilt u een vierkante spiegelkast kopen? Bestel snel en eenvoudig online in onze webshop!

U vindt in onze webshop verschillende opties spiegelkasten vierkant. Heeft u al besloten dat u bijvoorbeeld een vierkante spiegelkast van 60 cm met verlichting wilt bestellen? Dan kunt u direct en eenvoudig uw bestelling in onze webshop plaatsen!

Mocht u geïnteresseerd zijn in een of meerdere van onze vierkante spiegelkasten en wilt u hier advies over van een van onze experts, dan bent u van harte welkom in onze showrooms. Wilt u online advies ontvangen? Onze klantenservice is beschikbaar voor al uw vragen!