Spiegelkast Rechthoek 309 producten

Bent u op zoek naar een spiegel voor uw badkamer en wilt u eigenlijk ook extra opbergruimte voor uw toiletartikelen? Onze rechthoekige spiegelkasten zijn ideaal voor in elke badkamer.

Tegeldepot biedt u diverse stijlen en formaten spiegelkasten aan. Vindt uw perfect spiegelkast in onze webshop!

Lees meer Minder tonen
Wis filters

309 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

309 producten
Wis filters

309 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

309 producten

Spiegelkast rechthoek op maat

U kunt bij Tegeldepot terecht voor diverse rechthoekige spiegelkasten. Zo is er altijd wel een spiegelkast op maat te vinden voor uw badkamer. Om het u gemakkelijk te maken zijn veel voorkomende en gewenste specificaties van een spiegelkast in onze webshop aan te vinken. Dit maakt het vinden van uw ideale spiegelkast een stuk efficiënter!

Spiegelkast rechthoek met verlichting

Onze rechthoekige spiegelkasten zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Bij Tegeldepot hebben wij rechthoekige spiegelkasten zonder verlichting in ons assortiment, maar ook spiegelkasten met een geïntegreerde LED verlichting voor extra licht in de badkamer. Neemt u alle tijd voor de spiegel of wilt u juist zo snel mogelijk klaar zijn, een goede spiegel met verlichting komt altijd goed van pas. U ziet de details in de spiegel veel beter bijvoorbeeld bij het scheren of make-up op doen als u goed licht in uw badkamer heeft. Sommige rechthoekige spiegelkasten zijn te bedienen door middel van een touch sensor bediening en andere spiegelkasten weer aan de hand van een schakelaar.

Spiegelkast rechthoek met spiegelverwarming

Een rechthoekige spiegelkast is niet alleen mooi, maar het heeft natuurlijk ook een praktische functie. Een beslagen spiegel in de badkamer is verleden tijd met een spiegelverwarming. Om er voor te zorgen dat u na het douchen niet voor een beslagen spiegel staat, zou u er voor kunnen kiezen om een spiegelverwarming aan de achterzijde van de spiegel te plaatsen. Zo kunt u gelijk na het douchen gebruik maken van uw spiegelkast. Uw handdoek hoeft u dus alleen te gebruiken waar het echt voor bedoeld is en niet om uw spiegel condensvrij te maken!

Voordelen en nadelen van een spiegelkast rechthoek

Een spiegel is een uitstekende toevoeging voor uw badkamer, omdat een spiegel de badkamer ruimer laat lijken dan het werkelijk is. Dit is ideaal voor in kleine badkamers, maar ook grotere badkamers lijken nog ruimer en ook lichter. Een goede aanwinst voor ieder badkamer! Daarnaast is een rechthoekig spiegelkast ideaal om uw toiletartikelen die u dagelijks gebruikt in op te bergen. U heeft uw spullen hierdoor gelijk bij de hand. Mocht u geen stopcontacten in de buurt van uw spiegel hebben, maar wel een spiegelkast met stopcontact dan kunt u die gemakkelijk gebruiken om uw haardroger aan te sluiten of uw scheerapparaat op te laden.

Voordelen:

 • • Extra opbergruimte
 • • Ruimtelijk effect
 • • Extra licht (optioneel)
 • • Extra stopcontact (optioneel)

Nadelen:

 • • Condensvorming

Wilt u een rechthoekige spiegelkast kopen? Bestel het snel en eenvoudig in onze webshop!

U vindt in onze webshop verschillende opties spiegelkasten rechthoek. Heeft u al besloten dat u bijvoorbeeld een rechthoekige spiegelkast van 60 cm met verlichting wilt bestellen? Dan kunt u direct en eenvoudig uw bestelling in onze webshop plaatsen!

Mocht u geïnteresseerd zijn in een of meerdere van onze rechthoekige spiegelkasten en wilt u hier advies over van een van onze experts, dan bent u van harte welkom in onze showrooms. Wilt u online advies ontvangen? Onze klantenservice is beschikbaar voor al uw vragen!