Spiegelkast 60 cm 44 producten

Bent u op zoek naar een spiegel met een breedte van 60 cm en wilt u gelijk extra opbergruimte voor uw toiletartikelen? Dan is een spiegelkast van 60 cm de perfect oplossing voor uw badkamer! Een spiegelkast is niet alleen functioneel, maar zorgt ook voor een ruimtelijk effect in uw badkamer. Vindt uw ideale spiegelkast van 60 cm bij Tegeldepot.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

44 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

44 producten
Wis filters

44 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

44 producten

Voordelen en nadelen van een spiegelkast 60 cm

Een spiegelkast is een uitstekende toevoeging voor uw badkamer, omdat een spiegel de badkamer ruimer laat lijken dan het werkelijk is. Dit is ideaal voor in kleine badkamers, maar ook grotere badkamers lijken nog ruimer en ook lichter. Een goede aanwinst voor ieder badkamer dus! Daarnaast is een spiegelkast van 60 cm ideaal om uw toiletartikelen die u dagelijks gebruikt in op te bergen. U heeft uw spullen hierdoor gelijk bij de hand. Mocht u geen stopcontacten in de buurt van uw spiegelkast hebben, maar wel een spiegelkast met stopcontact dan kunt u die gemakkelijk gebruiken om uw haardroger aan te sluiten of uw scheerapparaat op te laden. Veel van onze spiegelkasten zijn voorzien van een softclose systeem. Het softclose systeem zorgt er voor dat de deur van het kastje niet hard kan dicht vallen. Dit voorkomt schade aan uw spiegelkast en bespaard u hoofdpijn in de vroege ochtend!

Voordelen:

  • • Extra opbergruimte
  • • Ruimtelijk effect
  • • Extra licht (optioneel)
  • • Extra stopcontact (optioneel)

Nadelen:

  • • Condensvorming

Spiegelkast 60 cm met verlichting

Onze spiegelkasten van 60 cm zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Bij Tegeldepot hebben wij spiegelkasten van 60 cm zonder verlichting in ons assortiment, maar ook spiegelkasten met een geïntegreerde LED verlichting voor extra licht in de badkamer. Neemt u alle tijd voor de spiegel of wilt u juist zo snel mogelijk klaar zijn, een goede spiegel met verlichting komt altijd goed van pas. U ziet de details in de spiegel veel beter bijvoorbeeld bij het scheren of make-up op doen als u goed licht in uw badkamer heeft. Sommige spiegelkasten van 60 cm zijn te bedienen door middel van een touch sensor bediening en andere spiegelkasten weer aan de hand van een schakelaar.

Spiegelkast 60 cm met spiegelverwarming

Een spiegelkast van 60 cm is niet alleen mooi, maar het heeft natuurlijk ook een praktische functie. Een beslagen spiegel in de badkamer is verleden tijd met een spiegelverwarming. Om er voor te zorgen dat u na het douchen niet voor een beslagen spiegelkast staat, zou u er voor kunnen kiezen om een spiegelverwarming aan de achterzijde van de spiegel te plaatsen. Zo kunt u gelijk na het douchen gebruik maken van uw spiegelkast. Uw handdoek hoeft u dus alleen te gebruiken waar het echt voor bedoeld is en niet om uw spiegel condensvrij te maken!

Spiegelkast 60 cm op maat

U kunt bij Tegeldepot terecht voor diverse spiegelkasten van 60 cm. Zo is er altijd wel een spiegelkast op maat te vinden voor uw badkamer. Om het u gemakkelijk te maken, kunt u in onze webshop op uw gewenste afmeting zoeken. Dit maakt het vinden van uw ideale spiegelkast een stuk efficiënter!

Wilt u een spiegelkast van 60 cm kopen? Bestel het snel en eenvoudig in onze webshop!

U vindt in onze webshop verschillende opties spiegelkasten 60 cm. Heeft u al besloten dat u bijvoorbeeld een rechthoekige spiegelkast van 60 cm met verlichting wilt bestellen? Dan kunt u direct en eenvoudig uw bestelling in onze webshop plaatsen!

Mocht u geïnteresseerd zijn in een of meerdere van onze spiegelkasten van 60 cm en wilt u hier advies over van een van onze experts, dan bent u van harte welkom in onze showrooms. Wilt u online advies ontvangen? Onze klantenservice is beschikbaar voor al uw vragen!