Spiegelkast 120 cm 62 producten

Bent u op zoek naar een spiegel met een breedte van 120 cm en wilt u gelijk extra opbergruimte voor uw toiletartikelen? Dan is een spiegelkast van 120 cm perfect voor in uw badkamer. Een spiegelkast is niet alleen functioneel, maar zorgt ook voor een ruimtelijk effect in uw badkamer. Vindt uw ideale spiegelkast met een breedte van 120 cm in onze webshop!

Lees meer Minder tonen
Wis filters

62 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

62 producten
Wis filters

62 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

62 producten

Spiegelkast 120 cm op maat

U kunt bij Tegeldepot terecht voor diverse spiegelkasten van 120 cm. Zo is er altijd wel een spiegelkast op maat te vinden voor uw badkamer. Om het u gemakkelijk te maken zijn veel voorkomende en gewenste specificaties voor een spiegelkast in onze webshop aan te vinken. Dit maakt het vinden van uw ideale spiegelkast een stuk efficiënter!

Spiegelkast 120 cm met verlichting

Onze spiegelkasten 120 cm zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Bij Tegeldepot hebben wij spiegelkasten van 120 cm zonder verlichting in ons assortiment, maar ook spiegelkasten met een geïntegreerde LED verlichting voor extra licht in de badkamer. Neemt u alle tijd voor de spiegel of wilt u juist zo snel mogelijk klaar zijn, een goede spiegel met verlichting komt altijd goed van pas. U ziet de details in de spiegel veel beter bijvoorbeeld bij het scheren of make-up op doen als u goed licht in uw badkamer heeft. Sommige spiegelkasten van 120 cm zijn te bedienen door middel van een touch sensor bediening en andere spiegelkasten weer aan de hand van een schakelaar.

Spiegelkast 120 cm met spiegelverwarming

Een spiegelkast van 120 cm is niet alleen mooi, maar het heeft natuurlijk ook een praktische functie. Een beslagen spiegel in de badkamer is verleden tijd met een spiegelverwarming. Om er voor te zorgen dat u na het douchen niet voor een beslagen spiegelkast staat, zou u er voor kunnen kiezen om een spiegelverwarming aan de achterzijde van de spiegel te plaatsen. Zo kunt u gelijk na het douchen gebruik maken van uw spiegelkast. Uw handdoek hoeft u dus alleen te gebruiken waar het echt voor bedoeld is en niet om uw spiegel condensvrij te maken!

Voordelen en nadelen van een spiegelkast 120 cm

Een spiegelkast is een uitstekende toevoeging voor uw badkamer, omdat een spiegel de badkamer ruimer laat lijken dan het werkelijk is. Dit is ideaal voor in kleine badkamers, maar ook grotere badkamers lijken nog ruimer en ook lichter. Een goede aanwinst voor ieder badkamer! Daarnaast is een spiegelkast van 120 cm ideaal om toiletartikelen die u dagelijks gebruikt in op te bergen. U heeft uw spullen hierdoor gelijk bij de hand. Mocht u geen stopcontacten in de buurt van uw spiegelkast hebben, maar wel een spiegelkast met stopcontact dan kunt u die gemakkelijk gebruiken om uw haardroger aan te sluiten of uw scheerapparaat op te laden.

Voordelen:

  • • Extra opbergruimte
  • • Ruimtelijk effect
  • • Extra licht (optioneel)
  • • Extra stopcontact (optioneel)

Nadelen:

  • • Condensvorming

Wilt u een spiegelkast van 120 cm kopen? Bestel het snel en eenvoudig in onze webshop!

U vindt in onze webshop verschillende opties spiegelkasten 120 cm. Heeft u al besloten dat u bijvoorbeeld een rechthoekige spiegelkast van 120 cm met verlichting wilt bestellen? Dan kunt u direct en eenvoudig uw bestelling in onze webshop plaatsen!

Mocht u geïnteresseerd zijn in een of meerdere van onze spiegelkasten van 120 cm en wilt u hier advies over van een van onze experts, dan bent u van harte welkom in onze showrooms. Wilt u online advies ontvangen? Onze klantenservice is beschikbaar voor al uw vragen!