Spiegelkast 100 cm 59 producten

Bent u op zoek naar een spiegel met een breedte van 100 cm en wilt u gelijk extra opbergruimte voor uw toiletartikelen? Dan is een spiegelkast van 100 cm perfect voor in uw badkamer. Een spiegelkast is niet alleen functioneel, maar zorgt ook voor een ruimtelijk effect in uw badkamer. Vindt uw ideale spiegelkast van 100 cm in onze webshop!

Lees meer Minder tonen
Wis filters

59 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

59 producten
Wis filters

59 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

59 producten

Voordelen en nadelen van een spiegelkast 100 cm

Een spiegelkast is een uitstekende toevoeging voor uw badkamer, omdat een spiegel de badkamer ruimer laat lijken dan het werkelijk is. Dit is ideaal voor in kleine badkamers, maar ook grotere badkamers lijken nog ruimer en ook lichter. Een goede aanwinst voor ieder badkamer! Daarnaast is een spiegelkast van 100 cm ideaal om uw toiletartikelen die u dagelijks gebruikt in op te bergen. U heeft uw spullen hierdoor gelijk bij de hand. Mocht u geen stopcontacten in de buurt van uw spiegelkast hebben, maar wel een spiegelkast met stopcontact dan kunt u die gemakkelijk gebruiken om uw haardroger aan te sluiten of uw scheerapparaat op te laden.

Voordelen:

  • • Extra opbergruimte
  • • Ruimtelijk effect
  • • Extra licht (optioneel)
  • • Extra stopcontact (optioneel)

Nadelen:

  • • Condensvorming

Spiegelkast 100 cm met verlichting

Onze spiegelkasten van 100 cm zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Bij Tegeldepot hebben wij spiegelkasten van 100 cm zonder verlichting in ons assortiment, maar ook spiegelkasten met een geïntegreerde LED verlichting voor extra licht in de badkamer. Neemt u alle tijd voor de spiegel of wilt u juist zo snel mogelijk klaar zijn, een goede spiegel met verlichting komt altijd goed van pas. U ziet de details in de spiegel veel beter bijvoorbeeld bij het scheren of make-up op doen als u goed licht in uw badkamer heeft. Sommige spiegelkasten van 100 cm zijn te bedienen door middel van een touch sensor bediening en andere spiegelkasten weer aan de hand van een schakelaar.

Spiegelkast 100 cm met spiegelverwarming

Een spiegelkast van 100 cm is niet alleen mooi, maar het heeft natuurlijk ook een praktische functie. Een beslagen spiegel in de badkamer is verleden tijd met een spiegelverwarming. Om er voor te zorgen dat u na het douchen niet voor een beslagen spiegelkast staat, zou u er voor kunnen kiezen om een spiegelverwarming aan de achterzijde van de spiegel te plaatsen. Zo kunt u gelijk na het douchen gebruik maken van uw spiegelkast. Uw handdoek hoeft u dus alleen te gebruiken waar het echt voor bedoeld is en niet om uw spiegel condensvrij te maken!

Spiegelkast 100 cm op maat

U kunt bij Tegeldepot terecht voor diverse spiegelkasten van 100 cm. Zo is er altijd wel een spiegelkast op maat te vinden voor uw badkamer. Om het u gemakkelijk te maken zijn veel voorkomende en gewenste specificaties van een spiegelkast in onze webshop aan te vinken. Dit maakt het vinden van uw ideale spiegelkast een stuk efficiënter!

Wilt u een spiegelkast van 100 cm kopen? Bestel snel en eenvoudig online in onze webshop!

U vindt in onze webshop verschillende opties spiegelkasten 100 cm. Heeft u al besloten dat u bijvoorbeeld een rechthoekige spiegelkast van 100 cm met verlichting wilt bestellen? Dan kunt u direct en eenvoudig uw bestelling in onze webshop plaatsen!

Mocht u geïnteresseerd zijn in een of meerdere van onze spiegelkasten van 100 cm en wilt u hier advies over van een van onze experts, dan bent u van harte welkom in onze showrooms. Wilt u online advies ontvangen? Onze klantenservice is beschikbaar voor al uw vragen!