Infrarood Verwarming

36 producten
Infrarood verwarming is de nieuwste trend op het gebied van verwarming en staat bekend om haar energie-efficiëntie en comfort. De verwarming maakt gebruik van infraroodstraling om de ruimte te verwarmen, in plaats van lucht. Dit leidt tot een snelle en gerichte verwarming. Bij Tegeldepot vindt u een ruim aanbod aan infrarood panelen. We helpen u graag op weg met het bepalen van het juiste type, zodat u een gezonde en duurzame keuze kunt maken. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder!
Lees meer Minder tonen

36 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

36 producten

36 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

36 producten

Gezond en veilig verwarmen met infrarood verwarming

Infrarood verwarming is een gezonde en veilige optie om uw badkamer comfortabel te verwarmen. Infrarood is namelijk een natuurlijk en gezond type straling die zorgt voor een aangename warmte, zonder dat de lucht in uw badkamer verwarmd wordt. Daarnaast is de ruimte een stuk sneller warm dan wanneer u gebruikmaakt van een standaard radiator. Dit is ideaal in een ruimte waar de luchtvochtigheid hoog is en waar u de verwarming het liefst alleen aan heeft wanneer u gebruikmaakt van de ruimte. Infrarood verwarming is veiliger dan standaard verwarming. Dit komt doordat er geen brandbare materialen nodig zijn om de verwarming te laten werken. Bovendien is er geen kans op vervelende ongelukken in de badkamer, omdat het oppervlak van de verwarming niet heet wordt.

De voordelen van infrarood verwarming op een rijtje

De badkamer is een plek waar u graag comfortabel, gezond en duurzaam wilt verwarmen. Infrarood verwarming biedt de perfecte oplossing voor deze vereisten. Hier zijn enkele van de voordelen van infrarood verwarming in uw badkamer:

Comfortabel: infraroodstraling voelt warm aan voor objecten en personen die er in de buurt staan. Hierdoor hoeft de lucht niet opgewarmd te worden en heeft u dus minder last van droge lucht en huidirritaties.

Duurzaam en energie-efficiënt: infrarood verwarming is duurzaam omdat het energie-efficiënt is. Het verwarmt de ruimte niet, maar wel de objecten en de personen die er in de buurt staan. Hierdoor hoeft u de verwarming alleen aan te zetten wanneer u zelf in de badkamer moet zijn.

Gezond: Infrarood verwarming maakt gebruik van natuurlijke infraroodstraling, wat een gezonde en aangename warmte oplevert zonder hete oppervlakken.

Hier moet u rekening mee houden als u een infrarood verwarming koopt

Als u overweegt voor een infrarood verwarming te kiezen, is het belangrijk om rekening te houden met enkele factoren. Zo is het van belang om rekening te houden met de afmeting, installatie en het design van de verwarming. Daarnaast is uiteraard uw budget van belang. De installatie is vaak eenvoudig uit te voeren, door de verwarming simpelweg aan de muur te bevestigen. Het kan echter zijn dat de installatie van sommige modellen wat complexer is. In dat geval is het aan te raden een expert om advies te vragen.

Infrarood verwarmingen zijn verkrijgbaar in verschillende designs en daardoor eenvoudig te combineren met verschillende badkamerstijlen. Of u nu kiest voor een landelijke, luxe of industriële badkamerstijl. Voor elke badkamer is er wel een geschikt infrarood paneel te vinden.

Lees meer Minder tonen