Zitbad van Kunststof 3 producten

Bent u op zoek naar een zitbad voor volwassenen van kunststof? Dan bent u bij Tegeldepot op het juiste adres. Zitbaden zijn perfect voor in kleinere ruimtes, waar geen ligbad in past.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

3 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

3 producten
Wis filters

3 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

3 producten

Voordelen en nadelen van een kunststof zitbad

Een zitbad is de perfecte uitvinding voor iedereen die graag een bad in de badkamer wilt plaatsen, maar niet voldoende ruimte heeft voor een gigantisch ligbad. Een zitbad is vaak ook comfortabeler dan wordt gedacht. Afhankelijk van uw lengte en de lengte van het bad is het zeker mogelijk om op een relaxte manier in een zitbad te zitten, ook voor volwassenen. Daarnaast is een zitbad heel fijn voor kleine kinderen om in te zitten. Het is misschien geen ligbad, maar met een zitbad kunt u in ieder geval meer dan u met alleen een douche kan. Verder is een zitbad met verhoging ook geschikt voor ouderen die niet lang onder de douche kunnen staan. Een zitbad is dan ideaal om in bad te gaan met voldoende ruimte om in te zitten. Nog een voordeel van een zitbad, met name zitbaden van kunststof, zijn eenvoudig te verplaatsen en sommige kunnen zelfs ingeklapt worden, zoals de inklapbare bath bucket.

Voordelen:

  • • Geschikt voor kleinere badkamers
  • • Comfortabel
  • • Geschikt voor kinderen en ouderen

Nadelen:

  • • Niet voldoende ruimte om in te liggen

Wilt u een zitbad van kunststof kopen? Bestel snel en eenvoudig online.

In onze webshop heeft u keuze uit verschillende zitbaden voor volwassenen gemaakt van kunststof. Zitbaden van diverse merken, maar ook uitgevoerd in verschillende stijlen. Heeft u al een keuze gemaakt en weet u precies welk zitbad van kunststof u wilt bestellen? Dan hoeft u niet langer te wachten. U kunt snel en eenvoudig uw bestelling in onze webshop plaatsen!

Mocht u geïnteresseerd zijn in één of meerdere van onze zitbaden van kunststof en wilt u hier advies over van één van onze experts? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Wilt u online advies ontvangen? Onze klantenservice is beschikbaar voor al uw vragen!