Ligbaden van 175x80cm 21 producten

Wat is er nou mooier om een badkamer mee te complimenteren dat een fraai en uitnodigend ligbad? Ideaal om als al het werk is gedaan, even lekker bij te komen en in dit geval meteen de vruchten te plukken van de verbouwing van uw badkamer.

Hier vindt u een overzicht van onze ligbaden van 175x80 cm, een tikje groter dan de standaard afmetingen van een ligbad (die liggen op 70x170 cm), zodat u kunt genieten van net dat beetje meer en even heerlijk languit kunt ontspannen.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

21 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

21 producten
Wis filters

21 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

21 producten

Wij hebben ligbaden van 175x80 cm in ovale maar ook rechthoekige vorm en in vele verschillende, mooie kleuren. Uiteraard bieden wij voor iedere smaak en voor ieder budget een passende badkraan aan.

De ligbaden van 175x80 cm zijn grotendeels inbouw ligbaden we hebben ook hele mooie vrijstaande baden van 175x80 cm, dus ook als u op zoek bent naar een vrijstaand bad zou het bad van uw dromen er zomaar tussen kunnen zitten. En anders misschien toch net een maatje groter of kleiner, want dat hebben wij natuurlijk ook.

Een badkuip aanschaffen is eigenlijk best wel een bijzondere aangelegenheid, we doen het niet dagelijks en als het goed is ook niet erg vaak in ons leven. Dus als we het doen, willen we dat het helemaal goed en naar wens is, dat snappen wij. Bij het aanschaffen van een ligbad raden wij aan om dan ook een weloverwogen keuze te maken.

Overhaast is iets wat niet past bij een badkamer, laat staan een ligbad, toch? Wij adviseren u graag, u kunt altijd langskomen in onze showroom of contact opnemen. Bovendien heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd.