Douchegoten lengte 80cm 66 producten

Misschien niet het eerste waar u aan denkt als u bezig bent met het uitkiezen en plannen van uw perfecte badkamer maar zeker wel van essentieel belang zijn douchegoten.

Niet zo heel romantisch ook, maar het afvoerwater moet natuurlijk ergens heen kunnen.

Daarom hebben wij voor iedere maat een passende douchegoot; op deze pagina ziet u een overzicht van al onze douchegoten in de lengte van 80 cm.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

66 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

66 producten
Wis filters

66 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

66 producten

Voor in de douchedrain hebben wij tegelroosters, design roosters, glas roosters en meer, bijna allemaal met uitneembaar Sifon en uiteraard allemaal in de lengte 80 cm.

Een douchegoot is de moderne variant op het putje. Nooit meer een doucheputje uit hoeven doen, hoe verleidelijk klinkt dat? Uiteraard moeten onze douchegoten in lengte 80 cm ook worden bijgehouden maar door passende accessoires zoals een haarfilter of zelfs een losse sleutel is het schoonmaken veel minder intensief geworden.

Al onze douchegoten zijn makkelijk te monteren. Zoals u ziet hebben wij ook verschillende kleuren, zodat er altijd een passende douchegoot in de lengte van 80 cm bij zou moeten zitten voor u.

Dus neemt u zeker even een kijkje in het volledige overzicht van onze douchegoten 80 cm. Heeft u nu een passende goot gevonden maar weet u nog niet zo goed wat daaromheen moet komen? Dan zit de basis in ieder geval al goed en nodigen wij u van harte uit om ook even een kijkje te nemen bij ons ruime assortiment aan goedkope douchewanden van 80cm bij 200cm.

En om het maar meteen af te maken bekijkt u gerust ook even onze hoogwaardige douchepanelen.