Douchegoot Goud 29 producten

Bent u op zoek naar een douchegoot in de kleur goud voor uw doucheruimte? Een douchegoot met gouden kleur past uitstekend in een moderne badkamer met meerdere gouden accenten! Bij Tegeldepot kunt u terecht voor een breed aanbod douchegoten in diverse kleuren, waaronder dus ook goud. Inclusief uitneembare sifon en flens.
Lees meer Minder tonen
Wis filters

29 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

29 producten
Wis filters

29 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

29 producten

Douchegoten goud onderdelen

De meeste goudkleurige douchegoten zijn met flens of muurflens. Dit betekent dat er een klein randje om de douchegoot zit waardoor deze makkelijker waterdicht gemaakt wordt. Door de douchegoot op deze manier te monteren ziet het er vaak netter uit. Het type flens is afhankelijk van de plaats van de goot. Douchegoten met vloerflens kunt u vrij in de douche plaatsen en  douchegoten met een muurflens tegen de muur bevestigen.

Voordelen en nadelen van een douchegoot in de kleur goud

Een douchegoot draagt bij aan een snelle afvoer van het water uit uw doucheruimte. De goudkleurige douchegoten zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zodat er voor elke badkamer een gepaste optie is. Een douchegoot in de kleur goud heeft een luxe uitstraling en het geeft een moderne look in uw badkamer. Heeft u tegels gevonden die het beste bij uw badkamer en gouden douchegoot passen? Door een douchegoot te plaatsen, kunt u met de tegels een mooi geheel van uw badkamervloer maken. De goudkleurige douchegoot kan hier uitstekend in verwerkt worden. Een douchevloer heeft dat minder. Het is hierbij belangrijk om de douchegoot nauwkeurig te installeren. De tegels rondom de goot moeten goed aansluiten en volledig waterdicht worden gemaakt.

Voordelen:

  • Design vrijheid
  • Snelle afvoer van het douchewater
  • Luxe uitstraling

Nadelen:

  • Meer tegels betekent ook meer voegen om schoon te maken
  • Nauwkeurig installatie nodig
  • Coating is krasgevoelig

Douchegoten goud materiaal

De douchegoot is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het design en kleuren van de douchegoten zijn niet alleen prachtig, maar de douchegoten zijn ook nog duurzaam. Vrijwel alle douchegoten in goud kleur bij Tegeldepot zijn van het materiaal RVS gemaakt. RVS zorgt er voor dat de douchegoot langdurig meegaat, doordat het roestvrij stalen materiaal voor een langere periode mooi blijft. De douchegoot goud is een populaire keuze door zijn luxe en moderne look.

Douchegoot goud onderhoud

Het onderhoud van de goudkleurige douchegoot is vrij eenvoudig. Als de douchegoot over een uitneembare sifon met haarfilter beschikt, dan verwijdert u moeiteloos de haren uit uw afvoer. U dient de douchegoot regelmatig te reinigen om ook zeepresten te verwijderen. Door deze regelmatig schoon te maken, behoudt u de optimale werking van de douchegoot en geniet u van ultiem schoonmaakgemak!

Let op: Vermijd agressieve, zwaar chemische en zure schoonmaakmiddelen. Met een vochtig doekje en milde schoonmaakmiddelen reinigen is meer dan voldoende voor een zo goed als nieuwe gouden douchegoot.

Bent u geïnteresseerd in een douchegoot goud? Bestel snel en eenvoudig online!

U vindt in onze webshop verschillende opties douchegoten. Douchegoten van diverse merken, maar ook uitgevoerd in andere stijlen en kleuren. Heeft u al besloten dat u bijvoorbeeld een goudkleurige douchegoot 90 cm met flens wilt bestellen? Dan is het gelukkig niet nodig om te wachten en kunt u online snel en eenvoudig uw bestelling plaatsen!

Of mocht u geïnteresseerd zijn in een of meerdere van onze goudkleurige douchegoten en wilt u hier advies over van een van onze experts, dan bent u van harte welkom in onze showrooms. Wilt u online advies ontvangen? Onze klantenservice is beschikbaar voor al uw vragen!