Douchegoot Black Chrome 12 producten

Bent u op zoek naar een black chrome douchegoot voor uw doucheruimte? Een douchegoot in black chrome is erg stijlvol en past uitstekend in een moderne badkamer! Bij Tegeldepot kunt u terecht voor een breed aanbod douchegoten in diverse kleuren, waaronder dus ook black chrome. Inclusief uitneembare sifon en flens.
Lees meer Minder tonen
Wis filters

12 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

12 producten
Wis filters

12 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

12 producten

Black chrome douchegoten onderdelen

De meeste black chrome douchegoten zijn met flens of muurflens. Dit betekent dat er een klein randje om de douchegoot zit waardoor deze makkelijker waterdicht gemaakt kan worden. Door de douchegoot op deze manier te monteren ziet het er vaak netter uit. Het type flens is afhankelijk van de plaats van de goot. Douchegoten met vloerflens kunnen vrij in de douche geplaatst worden, douchegoten met een muurflens worden tegen de muur bevestigd.

Let op: de black chrome coating op de douchegoot is krasgevoelig. Wees voorzichtig met scherpe voorwerpen bij het monteren.

Voordelen en nadelen van een black chrome douchegoot

Een douchegoot draagt bij aan een snelle afvoer van het water uit uw doucheruimte. De black chrome douchegoten zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zodat er voor elke badkamer een gepaste optie is. Heeft u tegels gevonden die het beste bij uw badkamer en black chrome douchegoot passen? Door een douchegoot te plaatsen, kunt u met de tegels een mooi geheel van uw badkamervloer maken. De douchegoot kan hier uitstekend in verwerkt worden. Een douchevloer heeft dat minder. Het is hierbij belangrijk om de douchegoot nauwkeurig te installeren. De tegels rondom de goot moeten goed aansluiten en volledig waterdicht worden gemaakt.

Voordelen:

  • • Design vrijheid
  • • Snelle afvoer van het douchewater
  • • Stijlvolle en stoere look

Nadelen:

  • • Meer tegels betekent ook meer voegen om schoon te maken
  • • Moet nauwkeurig geïnstalleerd worden
  • • Coating is krasgevoelig

Black chrome douchegoten materiaal

De douchegoot is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het design en kleuren van de douchegoten zijn niet alleen prachtig, maar de douchegoten zijn ook nog duurzaam. Vrijwel alle black chrome douchegoten bij Tegeldepot zijn van het materiaal RVS gemaakt. RVS zorgt er voor dat de douchegoot langdurig meegaat, doordat het roestvrij stalen materiaal voor een langere periode mooi blijft. De black chrome douchegoot is een populaire keuze door zijn strakke en moderne look.

Black chrome douchegoot onderhoud

Het onderhoud van de black chrome douchegoot is vrij eenvoudig. Als de douchegoot over een uitneembare sifon met haarfilter beschikt, dan verwijdert u moeiteloos de haren uit uw afvoer. U dient de douchegoot regelmatig te reinigen om ook zeepresten te verwijderen. Door deze regelmatig schoon te maken, behoudt u de optimale werking van de douchegoot en geniet u van ultiem schoonmaakgemak!

Let op: Vermijd agressieve, zwaar chemische en zure schoonmaakmiddelen. Met een vochtig doekje en milde schoonmaakmiddelen reinigen is meer dan voldoende voor een zo goed als nieuwe black chrome douchegoot.

Bent u geïnteresseerd in een black chrome douchegoot? Bestel snel en eenvoudig online!

U vindt in onze webshop verschillende opties douchegoten. Douchegoten van diverse merken, maar ook uitgevoerd in andere stijlen en kleuren. Heeft u al besloten dat u bijvoorbeeld een black chrome douchegoot 120 cm met flens wilt bestellen? Dan is het gelukkig niet nodig om te wachten en kunt u online snel en eenvoudig uw bestelling plaatsen!

Of mocht u geïnteresseerd zijn in een of meerdere van onze black chrome douchegoten en wilt u hier advies over van een van onze experts, dan bent u van harte welkom in onze showrooms. Wilt u online advies ontvangen? Onze klantenservice is beschikbaar voor al uw vragen!